«Ανάδειξη Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και πρόσβαση σε προχωρημένες λειτουργίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου»

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Ημερομηνία(ες): 20/12/2018
Ώρα: 09:15 - 14:30

Τοποθεσία
Κτίριο "Δ. Μαρίτσας" Νίκου Καζαντζάκη
Πανεπιστημιούπολη Πατρών
ΑΧΑΙΑΣ
26504
Ρίον

Κατηγορίες εκδήλωσης
Δεν υπάρχουν κατηγορίες

Ετικέτες εκδήλωσης
Ανοικτές Εκπαιδευτικές Πρακτικές, ΣΕΕ, Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Περιγραφή εκδήλωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος» σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Ανάδειξη Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και πρόσβαση σε προχωρημένες λειτουργίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/12/2018 ώρες 9.15 π.μ. – 2.30 μ.μ., στο ΙΤΥΕ Πάτρας (Κτίριο «Δ. Μαρίτσας», Νίκου Καζαντζάκη, Πανεπιστημιούπολη Πατρών, Κεντρικό Αμφιθέατρο) τηλ: 2610526621, 2610960300 fax: 2610527193.

 

Σκοπός της ημερίδας είναι:

  • η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με το ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και τις διαδικτυακές υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί και εξελίσσονται στο πλαίσιο των έργων του Ψηφιακού Σχολείου,
  • η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με τη Δράση «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»,
  • η ευαισθητοποίηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών για την εποικοδομητική αξιοποίηση του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου και
  • η προώθηση καλών Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου.
  • η ενημέρωση σχετικά με προχωρημένες λειτουργίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Η επιμορφωτική ημερίδα απευθύνεται σε Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων του ΠΕΚΕΣ Δυτικής Ελλάδας.

Για την συμμετοχή στην ημερίδα είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο http://i-participate.gr/?p=1476 μέχρι την Τετάρτη 19/12/2018 ώρα 23.00.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του έργου «Ψηφιακό Σχολείο ΙΙ: Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της ημερίδας.

Κρατήσεις

Οι κρατήσεις θέσεων έχουν κλείσει.

Log in with your credentials

Forgot your details?


itye_simple
ypepth
espa
EΣΠΑ 2014-2020

Log in with your credentials

Forgot your details?