Ανάδειξη Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου & Νέοι εκπαιδευτικοί πόροι για τη διδασκαλία του Προγραμματισμού υπολογιστικών συσκευών στο σχολείο

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Ημερομηνία(ες): 16/10/2018
Ώρα: 12:00 - 14:00

Τοποθεσία
Βάρναλη 21, Ρέθυμνο 741 00
Ρέθυμνο

Κατηγορίες εκδήλωσης
Δεν υπάρχουν κατηγορίες

Ετικέτες εκδήλωσης

Περιγραφή εκδήλωσης

Ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Γ. Πανσεληνάς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος», την Περιφέρεια Κρήτης –Αντιπεριφέρεια Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ανάδειξη Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου & Νέοι εκπαιδευτικοί πόροι για τη διδασκαλία του Προγραμματισμού Υπολογιστικών Συσκευών στο σχολείο». Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00-14:00 στο 14o Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου.

 

Η ενημερωτική εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο (α) της Δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του έργου «Ψηφιακό Σχολείο ΙΙ: Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο και (β) της Δράσης Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κώδικα 2018 (https://codeweek.eu/).

Σκοπός της ενημερωτικής εκδήλωσης είναι:

  • η ενημέρωση των εκπαιδευτικών πληροφορικής σχετικά με το ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και τις διαδικτυακές υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί και εξελίσσονται στο πλαίσιο των έργων του Ψηφιακού Σχολείου,
  • η ενημέρωση των εκπαιδευτικών πληροφορικής σχετικά με τη Δράση «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»,
  • η ενημέρωση των εκπαιδευτικών πληροφορικής για τις τελευταίες εξελίξεις και τους νέους εκπαιδευτικούς πόρους στη διδασκαλία του Προγραμματισμού υπολογιστικών συσκευών στο σχολείο.

 

Η ενημερωτική εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς πληροφορικής της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

 

Για την συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή μέχρι την 15 Οκτωβρίου και ώρα 23:00.

 

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Πατήστε για το πρόγραμμα της ενημερωτικής εκδήλωσης.

Κρατήσεις

Οι κρατήσεις θέσεων έχουν κλείσει.

Log in with your credentials

Forgot your details?


itye_simple
ypepth
espa
EΣΠΑ 2014-2020

Log in with your credentials

Forgot your details?