Διεξαγωγή webinar με θέμα: «Ανάδειξη και Προβολή Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου»

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Ημερομηνία(ες): 30/06/2015
Ώρα: 19:00 - 20:00

Τοποθεσία
http://meeting.sch.gr/index.php/component/eventbooking/?task=view_event&event_id=10078
meeting.sch.gr

Κατηγορίες εκδήλωσης
Δεν υπάρχουν κατηγορίες

Ετικέτες εκδήλωσης
webinar, Ανοικτές Εκπαιδευτικές Πρακτικές, Δράση 7, Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Περιγραφή εκδήλωσης

Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00-20:00 θα πραγματοποιηθεί webinar με θέμα «Ανάδειξη και Προβολή Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου». Το webinar διοργανώνει το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος» στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πλατφόρμα, Διαδραστικά Βιβλία και Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων». Εισηγήτρια του webinar θα είναι η κα. Παναγιώτα Χαλκή, Περιφερειακή Πρεσβευτής του ΙΤΥΕ «Διόφαντος» για τη Δράση Ανάδειξης και Προβολής Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου.

Το webinar απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί κάνοντας χρήση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου http://meeting.sch.gr. Για την συμμετοχή στο webinar απαιτείται η σύνδεση στην πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων κάνοντας χρήση των προσωπικών στοιχείων που ο εκπαιδευτικός διαθέτει στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και η εκδήλωση ενδιαφέροντος στον παρακάτω σύνδεσμο http://meeting.sch.gr/index.php/component/eventbooking/?task=view_event&event_id=10078 πατώντας το κουμπί «Εγγραφή». Καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων στο webinar είναι περιορισμένος (30 συμμετοχές) παρακαλούμε για την έγκαιρη εκδήλωση ενδιαφέροντος (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Στον σύνδεσμο http://meeting.sch.gr/index.php/component/eventbooking/?task=view_instructions μπορείτε να βρείτε διάφορες οδηγίες συμμετοχής σε μία τηλεδιάσκεψη κάνοντας χρήση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων του Πανελλήνιο Σχολικού Δικτύου.

Κρατήσεις

Οι online κρατήσεις δεν είναι διαθέσιμες για αυτή την εκδήλωση.

Log in with your credentials

Forgot your details?


itye_simple
ypepth
espa
EΣΠΑ 2014-2020

Log in with your credentials

Forgot your details?