Επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Π.Ε. με τίτλο: «Καλές πρακτικές αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου – Φωτόδενδρο Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών»

Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Ημερομηνία(ες): 12/05/2015
Ώρα: 12:00 - 14:00

Τοποθεσία
25ης Μαρτίου 1
Θεσσαλονίκη
54645
(Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης)

Κατηγορίες εκδήλωσης


Ετικέτες εκδήλωσης
Πρωτοβάθμια, Ψηφιακό Περιεχόμενο

Περιγραφή εκδήλωσης

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη με αριθμ. Πρωτ. 7073/30-04-2015 έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ και ΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας, την Τρίτη 12/05/2015  και ώρα 12.00-14.00 θα πραγματοποιηθεί, στο εργαστήριο Πληροφορικής του 87ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, επιμορφωτική συνάντηση με θέμα «Καλές πρακτικές αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου – Φωτόδενδρο Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών».

Επιμορφωτές θα είναι η κα Άννα Μονέφτση και ο κ. Νίκος Μιχαηλίδης, εκπαιδευτικοί Πληροφορικής. Στην επιμορφωτική συνάντηση μπορεί να συμμετέχει ένας εκπαιδευτικός από κάθε σχολείο και εφόσον το επιθυμούν και είναι εφικτό ο Διευθυντής ή ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής του Σχολείου.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ορίσετε, με τη συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων, έναν εκπαιδευτικό του Σχολείου σας, ο οποίος να έχει κατά προτίμηση οργανική θέση στο σχολείο, προκειμένου να παρακολουθήσει την επιμορφωτική συνάντηση. Ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός στη συνέχεια θα αναλάβει να ενημερώσει τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου σχετικά.

Τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα οριστούν, και οι οποίοι πρέπει να έχουν επαρκή γνώση χειρισμού υπολογιστών,  να ανακοινωθούν  ηλεκτρονικά στο Σχολικό Σύμβουλο μέχρι την Παρασκευή 08/05/2015.

Κατεβάστε από εδώ την πρόσκληση

Κατεβάστε εδώ την παρουσίαση και το επιπλέον επιμορφωτικό υλικό

Κρατήσεις

Οι online κρατήσεις δεν είναι διαθέσιμες για αυτή την εκδήλωση.

Log in with your credentials

Forgot your details?


itye_simple
ypepth
espa
EΣΠΑ 2014-2020

Log in with your credentials

Forgot your details?