«Ανάδειξη Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Ημερομηνία(ες): 20/12/2018
Ώρα: 16:30 - 19:30

Τοποθεσία
ΚΣΕ του 15ου Γυμνασίου Πατρών
Πάτρα

Κατηγορίες εκδήλωσης


Ετικέτες εκδήλωσης
Ανοικτές Εκπαιδευτικές Πρακτικές, Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Περιγραφή εκδήλωσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος» διοργανώνει webinar με θέμα: «Ανάδειξη Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Το webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20/12/2018 ώρες 4.30 μ.μ. – 7.30 μ.μ., κάνοντας χρήση της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων του ΚΣΕ του 15ου Γυμνασίου Πατρών (https://eu.bbcollab.com/collab/ui/session/join/7d4f45ccbd4e4af783f76750513fdb01).

 

Σκοπός του webinar είναι:

  • η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με το ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και τις διαδικτυακές υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί και εξελίσσονται στο πλαίσιο των έργων του Ψηφιακού Σχολείου,
  • η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με τη Δράση «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»,
  • η ευαισθητοποίηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών για την εποικοδομητική αξιοποίηση του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου και
  • η προώθηση καλών Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Το webinar απευθύνεται σε επιμορφούμενους εκπαιδευτικούς Β1 επιπέδου ΤΠΕ, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: Κλάδου φυσικών επιστημών, τεχνολογίας, φυσικής αγωγής και υγείας.

Για την συμμετοχή στο webinar είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο http://i-participate.gr/?p=1473 μέχρι την Πέμπτη 20/12/2018 ώρα 04:00μ.μ.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το webinar διοργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του έργου «Ψηφιακό Σχολείο ΙΙ: Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα  του webinar.

Κρατήσεις

Οι κρατήσεις θέσεων έχουν κλείσει.

Log in with your credentials

Forgot your details?


itye_simple
ypepth
espa
EΣΠΑ 2014-2020

Log in with your credentials

Forgot your details?