Εργαστήριο στο πλαίσιο της Δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του έργου με θέμα «Ανάδειξη Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση»

Δεν υπάρχει Χάρτης

Ημερομηνία/Ώρα
Ημερομηνία(ες): 11/12/2018
Ώρα: 10:30 - 13:00

Τοποθεσία
Ακαδημίας 12
Τρίπολη
Αρκαδίας
22131

Κατηγορίες εκδήλωσης


Ετικέτες εκδήλωσης
iParticipate.gr, Ανοικτές Εκπαιδευτικές Πρακτικές, Συμμετέχω, Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Περιγραφή εκδήλωσης

Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) «Διόφαντος» διοργανώνει εργαστήριο με θέμα: «Ανάδειξη Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση». Το εργαστήριο  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/12/2018 ώρες 10:30-13:00, στο Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Πελοποννήσου (Ακαδημίας 12, ΤΚ 22131, Τρίπολη).

Σκοπός του εργαστηρίου είναι:

  • η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με το ψηφιακό εκπαιδευτικό περιεχόμενο και τις διαδικτυακές υπηρεσίες που έχουν αναπτυχθεί και εξελίσσονται στο πλαίσιο των έργων του Ψηφιακού Σχολείου,
  • η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας σχετικά με τη Δράση «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»,
  • η ευαισθητοποίηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών για την εποικοδομητική αξιοποίηση του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου και
  • η προώθηση καλών Ανοικτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών αξιοποίησης ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου (Σ.Ε.Ε.) της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και γίνεται με την υποστήριξη του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου.

Για την συμμετοχή στο εργαστήριο είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο http://i-participate.gr/?p=1459   (κάνετε σύνδεση με όνομα χρήστη και κωδικό από τον λογαριασμό σας στο ΠΣΔ) μέχρι την Τρίτη 11/12/2018 ώρα 10:00πμ.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Το εργαστήριο διοργανώνεται στο πλαίσιο της Δράσης «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» του έργου «Ψηφιακό Σχολείο ΙΙ: Επέκταση και Αξιοποίηση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, των Διαδραστικών Βιβλίων και του Αποθετηρίου Μαθησιακών Αντικειμένων» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014-2020, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του εργαστηρίου.

Κρατήσεις

Οι κρατήσεις θέσεων έχουν κλείσει.

Log in with your credentials

Forgot your details?


itye_simple
ypepth
espa
EΣΠΑ 2014-2020

Log in with your credentials

Forgot your details?